Hva er Ikkjevel!

Ikkjevel! er en musikk- og kulturfestival i Grimstad. Musikk er hovedessensen i festivalen, men aktiviteter og opplevelser utgjør også en vesentlig del av festivalprogrammet. Ikkjevel! har som mål og skape unike opplevelser tufta på lokale skikker, tradisjoner, historier, råvarer, dialekt og et tett samarbeid med andre lokale aktører. Ikkjevelfestivalen skal være et visningsvindu for landsdelen innenfor mat, kultur, musikk og kunst.

Hvor er Ikkjevel!

Ikkjevel! finner sted på Rørmoen gård i Eide, helt vest i Grimstad Kommune. Rørmoen ligger i den den lille bygda Homborsund midt mellom Grimstad og Lillesand by. Gården ligger vakkert til ved sjøen, med store grønne gressletter og et frodig landskap av enger, svaberg, sandstrender og skog. Et unikt sted å arrangere festival.

Hvem treffer du på Ikkjevel!

På Ikkjevel! treffer du ulike mennesker i alle aldre. Hovedvekten av festivalpublikummet er dog i aldersgruppen 20-30 år. Mange er studerende unge voksne som bor utenbys og som vender hjem til Sørlandet om sommeren. Disse tar med seg nye venner og treffer igjen gamle venner.