Festivalcampen på Ikkjevel! er lokalisert i tilknytning til konsertområdet. Campen er utstyrt med nødvendige fasiliteter og har umiddelbar nærhet til hele festivaltilbudet. Ettersom festivalen utvider med en dag, vil vi gjøre vårt ytterste for å legge opp til en bedre infrastruktur for de overnattende. I tillegg til tilrettelagt grillområde, toaletter, miljøstasjon og vannpost vil vi i 2014 tilby ladestasjoner, hygienefasiliteter og et frokosttilbud man kan velge å benytte seg av.FESTIVALCÆMPEN

Festivalcampen er hjertet i festivalområdet. Campen tar ca. 100 telt og er organisert i gatestruktur med lokale bydelsnavn.CARAVANCÆMPEN

I år har vi lagt opp et lite antall caravanplasser. Dette gjelder for campingvogn, bobil og combicamper. Det vil mulig å kjøpe caravanplass nærmere festival.

REGLER FOR CÆMP

- 18 års-aldersgrense gjelder på campen, så vel som resten av festivalområdet.

- Det er lov å nyte medbrakt alkohol på campen. Det er ikke lov å nyte alkohol på offentlig område, som gjelder alle områder utenfor festivalens område.

- Alle publikummere kan bli kroppsvisitert ved inngangen til campen.

- Personer som mistenkes for å være i besittelse av farlige gjenstander eller som mistenkes å utføre ulovlige aktiviteter kan bli kroppsvisitert.

På Ikkjevel! gjelder «Kardemommeby-prinsippet». Tyveri, vandalisme, vold, upassende og støtende oppførsel vil bli slått hardt ned på og vil føre til umiddelbar utkastelse fra området.

FØLGENDE ER IKKE TILLATT PÅ CAMPOMRÅDENE

- Illegale stoffer slik som narkotika

- Våpen (verktøy som leatherman, brødkniv og annet opplagt campingutstyr er tillatt)

- Bål, engangsgriller, primus og stormkjøkken er ulovlig (Ikkjevel! har ansvaret for å tenne opp fellesgriller på anviste grillsoner)

- Glassflasker (toalettartikler som speil, parfyme ol. er tillatt).

- Laserpenner/laserpekere, lufthorn/signalhorn/vuvuzela, megafoner

- Kjæledyr (førerhund regnes ikke som kjæledyr)

- Gassflasker, bensin eller annen svært brannfarlig væske

- Mygglys, stearinlys og alt annet laget for åpen flamme

- Aggregater, generatorer og bilbatterier

KJØREREGLER FOR CÆMPEN

- Ikke ta med deg gjenstander som har høy verdi og som du ikke kan tåle å miste. (Ikkjevelfestivalen tar ikke noe ansvar for gjenstander som blir stjålet, så pass godt på tingene dine)

- Husk at det er totalforbud mot glass på hele området

- Vi ber på det sterkeste om at alle festivaldeltagere å bruke anviste miljøstasjoner for å unngå unødvendig forsøpling og rot, derav; alle står ansvarlig for at området blir et hyggelig sted å være

- Respekter branngatene. Campområde har en 6 meter bred branngate slik at brannvesenet kan kjøre inn på området i tilfelle brann (branngater er viktig for at brannene ikke skal spre seg, og det er dermed viktig for sikkerheten at du holder alt utstyret ditt innenfor de markerte områdene)

- Når du ankommer området vil det være frivillige som passer på at teltene ikke plasseres for nærme hverandre. Dette pga. brannfare. Regelen her er 3 meter mellom hvert telt. Vær snill å følge anvisninger gitt av crew.

- Det vil bli satt opp vannstasjoner rundt i festivalcampen, hvor det skal være tilgang på rent vann i hele festivalperioden

- Ikke lek med ild. På et område fullt av telt kan en brann gjøre stor skade. For din egen og andres sikkerhet skal du ikke bruke åpen ild inne på festivalcampen. Dette gjelder også stearinlys, nødbluss, fyrverkeri, griller osv.

- Alle som blir tatt for bruk eller besittelse av narkotika blir anmeldt, og straffesak opprettet (dette vil komme som anmerkning på rullebladet). I tillegg vil bruk eller besittelse av narkotika - eller andre kriminelle forhold - blir umiddelbart forvist fra festivalområdet, og campen (alle adgangsbånd blir klippet)

- Vær snill og alltid rydde etter deg. Vi i Ikkjevel! respekterer miljøet, så vi setter stor pris på om også du gjør din del.

- Pass på din egen hygiene. Det vil være portable dusjer til utlån og dusjforheng på campen. Om været tillater anbefales en dukkert i sjøen på det sterkeste.